Menu

À la carte


Menu Bacco ( 3 course set Menu)


Burrata, Pomodorini e Pesto (G, Vegetarian)

Tuoretta burrata-juustoa Pugliasta (pastöroitu), kirsikkatomaatteja ja talon tuore basilika pesto kastike

***

Risotto del giorno (G)

Päivän Risotto

***

Tiramisu di Bacco

(contain gluten and lactose)

Tiramisu Baccon tapaan

48 / hlö


Menu Trastevere  (Pizza Lover – 3 course set menu)


Reginelle (L, Vegetarian)

2 rapeaksi friteerattu pizzataikinaa: toinen tarjoillaan tomaattikastikkeen, parmesaanin ja basilikan kera – ja toinen tomaattikuutioiden, sipulin, oliivien, basilikan, oreganon ja kermaviilikastikkeen kera

*** 

Pizza Roma

(contain gluten and lactose)

San Marzano tomaattikastike, fiordilatte mozzarellaa, kirsikkatomaatteja, tuore Bufala Mozzarellaa d.o.p. (pastöroitu), ilmakuivattu “prosciutto di Parma” kinkku, rucolaa ja ekstra-neitsytoliiviöljy

If you prefer vegetarian, you can replace the ham with a vegetable of your choice

***

Strufolone alla ricotta

(contain gluten and lactose)

Makea ricotta täytetty pizzarulla, koristeltu tummalla suklaakastikkeella ja appelsiinin kuorella

45 / hlö


SPUNTINI (Starters)


Coppa di Olive (G, L, Vegan) – 6,50

Kuppi vihreitä oliiveja

Reginelle (L, Vegetarian) – 13,90

2 rapeaksi friteerattu pizzataikinaa toinen tarjoillaan tomaattikastikkeen, parmesaanin ja basilikan kera ja toinen tomaattikuutioiden, sipulin, oliivien, basilikan, oreganon ja kermaviilikastikkeen kera

Burrata, Pomodorini e Pesto (G, Vegetrian) – 16,00

Tuoretta burrata-juustoa Pugliasta (pastöroitu), kirsikkatomaatteja ja talon tuore basilika pesto kastike

Vitello Tonnato (G, L) – 16,50

(Country of origin of Meat: Holland)

Ohueksi leikattua vasikan sisäpaistia, tonnikalamajoneesikastike, kapriksia ja rucolaa

Carpaccio di Manzo (G, L) – 16,90

(Country of origin of Meat: Finland)
Raaka naudanliha viipaloitu paperi ohuiksi, parmesaani, tryffeli vinaigrette ja rucolaa

Antipasto Misto (kahdelle -for 2) (G, VL) – 26,00

Valikoima italialaisia leikkeleitä ja juustoja

Lisää: Focaccia leipää + 4 € / hlö

I PIATTI (Main)


Pasta fresca del giorno (GP*, L) –  23,00

(prodotta da Pasta Factory)

Päivän tuorepasta-annos (Pasta Factory tuorepasta)

(Kaikki pastaa saa gluteenittomana pyydettäessä +€ 1,00 )

Risotto del giorno (G, L) – 24,00

Päivän Risotto

Beef Entrecôte in salsa demi-glace (G, L) – 38,00

(Country of origin of Meat: Finland)

Pannulla paistettua leikattua naudan entrecôtea pihvi, demi-glace kastiketta, paahdetut perunat, tuoreita yrttejä ja ekstra-neitsytoliiviöljyä

Polpo e ’Nduja (G, L) – 36,00

Välimeren mustekala, ’Nduja (tulinen Calabrialainen makkaralevite), kirsikkatomaatit, paahdetut perunat ja vuonankaalia, koristeltu sahramimajoneesillä

*****

Lisää: Focaccia leipää + 4 € / hlö 

*****


LE PIZZE


Margherita  (Vegetarian) – 15,90

San Marzano-tomaattikastiketta, fiordilatte mozzarellaa, parmesaani, friteeratut basilikan lehdet, ekstra-neitsytoliiviöljy

Lisää: Ilmakuivattu “Prosciutto di Parma”kinkku + 3€  /  Napoli Salami   + 3€  

Marinara Aristocratica (L) – 16,50

Pizza ei sisällä mozzarellaa, pyydä lisäämään sitä, jos haluat.

San Marzano-tomaattikastiketta, anjovis, kirsikkatomaatteja, oregano, aurinkokuivattu tomaatti, friteeratut basilikan lehdet, valkosipuli, ekstra-neitsytoliiviöljyä

Lisää mozzarella + 2 €

Vegana (L, Vegan) – 17,50

Pizza ei sisällä mozzarellaa, pyydä lisäämään sitä, jos haluat.

San Marzano-tomaattikastiketta, Taggiasca oliiveja, aurinkokuivattu tomaatti, paahdetut perunat, friteeratut basilikan lehdet, ekstra-neitsytoliiviöljy

Lisää mozzarella (Fiordilatte or Vegan) + 2 €

Diavola 19,50

San Marzano-tomaattikastiketta, fiordilatte mozzarellaa, tulista salamia Calabriasta, ruohosipuli, ekstra-neitsytoliiviöljy

Tonno e Cipolla 19,80

San Marzano-tomaattikastiketta, fiordilatte mozzarellaa, tonnikala, punasipuli, kaprikset, Taggiasca-oliivit, oregano, ekstra-neitsytoliiviöljyä

Bacco (white pizza) – 21,00

Fiordilatte mozzarellaa, “prosciutto Parma” ilmakuivattu kinkku, Gorgonzola-juusto, herkkusieniä, rucolaa, ekstra-neitsytoliiviöljy

Roma – 22,00

San Marzano tomaattikastike, fiordilatte mozzarellaa, kirsikkatomaatteja, tuore Bufala Mozzarellaa d.o.p. (pastöroitu), prosciutto di Parma ilmakuivattu kinkku, rucolaa ja ekstra-neitsytoliiviöljy

La Primavera di Venere (white pizza, Vegetarian) – 19,90

Fiordilatte mozzarellaa, Gorgonzola-juusto, Provolone piccante-juusto, Parmesaania, kahvijauhe, sitruunakastiketta, kermaviilikastike, ruohosipuli, ja ekstra-neitsytoliiviöljy

Carbonara Poché (white pizza) – 21,90

Fiordilatte mozzarellaa, savustettua possun poskea (Italian Guanciale), friteerattu juoksevaa munankeltuainen, parmesaania juustoa, mustapippuri, friteeratut basilikan lehdet ja ekstra-neitsytoliiviöljy


DOLCI (Desserts)


Tiramisu di Bacco – 12,00

(contain gluten and lactose) 

Tiramisu Baccon tapaan

Pannacotta alla Fragola (G, L) – 12,00

Kermavanukasta ja talon tuore mansikka-coulis (eläinperäinen gelatiini)

Strufolone alla ricotta12,00

(contain gluten and lactose)

Makea ricotta täytetty pizzarulla, koristeltu tummalla suklaakastikkeella ja appelsiinin kuorella

Cantucci e Vin santo (L) – 12,00

Lasillinen jälkiruokaviiniä “Vin Santo del Chianti” (8 cl) ja Cantucci-mantelikeksejä

Formaggi e marmellata (G, VL) – 14,00

Valikoima italialaisia juustoja ja hilloa